الامام المهدی (علیه السلام ):ان موسی ناجی ربه بالوادالمقدس ،فقال یارب انی قداخلصتلک المحبه منی ،وغسلت قلبی عمن سواک وکان شدیدالحب لاهله فقال الله تعالی اخلع نعلیک ای انزع حب اهلک من قلبک ان کانت محبتک لی خالصه وقلبک من المیل الی من سوای مغسولا .

-کمال الدین ج21/460 الحتجاج 2/528/341 کلاهما عن سعدبن عبدالله قمی ،بحارالانوار13/65/4 

امام مهدی علیه السلام درباره گفته خدای متعال که کفشت رابیرون آر،که تودرسرزمین مقدس طوی هستی .

موسی دروادی مقدس باپروردگارش مناجات کردوگفت پروردگارا محبتم رابرای توخالص ساخته ام وقلبم راازغیرتوشسته ام درحالیکه ایشان ،بسیارخانواده اش رادوست داشت .پس ازآن ،خداوندمتعال فرمودکفشت رادرآوریعنی اگرمحبتت برای من خالص وقلبت ازگرایش به غیرمن پاک است ،محبت به خانواده ات راازقلبت برکن .

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

درستان | عکس و تصاویر مذهبی دانلود انواع فایل کلیدسازی سیار و شبانه روزی 09331332053 .:: علی یزدی دوست ::. Ali YazdiDoost آشپزی آستان مقدس امامزاده عبدالله علیه السلام دفتر مهندسی نقشه کشی طراحی ساختمان اصفهان زال دانلود بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. homak پلی آلومینیوم کلراید